/* */

Sunday, 17 July 2011

Picture : Cutest Animal Wedding Photos

Salam Semua,

Labi-Labi nak share dengan korang semua gambar perkahwinan haiwan yang dilakukan oleh tuan dan puan punya haiwan ini. Bagi sesiapa yang tak pernah dengar dan tak pernah tengok kita serupa, sebab Labi-Labi pun baru first time tengok benda macam nie..

Perkara macam nie Labi-Labi tak tahu lah pernah terjadi di Malaysia atau tidak.. tapi mengikut gambar-gambar ini sepertinya berlaku di luar negara. Apa-apapun jom kita layan je gambar-gambar ini..Layanz...



















Lelabi : Wah agak-agak berapa hantaran dorang ek?

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...