/* */

Monday, 17 June 2013

Yeay, Bayaran Daripada IPanel

Hari ini Labi-Labi nak share satu payment proof daripada syarikat survey yang terkemuka diMalaysia ini. Tak sangka Labi-Labi dapat payment daripada mereka hari ini..yeay!!! Semalam baru tebus RM50 daripada mereka dan harini terus dapat payment.



Sebenarnya payment daripada mereka nie boleh ja kalau nak pakai check tapi Labi-Labi malas nak tunggu so mintak dibayar mengikut Paypal ja senang sikit at least ley tambah sikit fund dalam account Paypal. Plus, Labi-Labi dapat RM50 nie kurang daripada sebulan join Ipanel nie so not bad lah kan? Jom join dengan Labi-Labi refer dibawah :


$15 - $50 MASUK BERDESUP KEDALAM PAYPAL [KLIK SINI]
Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...