/* */

Tuesday, 12 June 2012

Video : Autopsy for Educational Purpose Only

Proses autopsi mayat pada entry sebelumnya Labi-Labi pernah tunjukkan gambar sesi autopsi yang berlaku di Thailand. Mayaat dibedah dengan seramnya jugak lah Labi-Labi tengok.. Kali ini Labi-Labi nak tunjuk pula video dekat anda semua

WARNING : Video ini mempunyai unsur-unsur seram dan nudity, diharap anda tidak berfikiran negative oke? Kalau rasa tak mahu tengok just bukak entry Labi-Labi yang lain oke guys?






Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]
Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...