/* */

Saturday, 18 February 2012

30 Soalan Untuk Wanita (Kalau Berani Jawab)

Hai semua kepada jejaka yang tampan lagi hot gituwww.. Kali ini Labi-Labi ada 30 soalan untuk kamu semua mengenali wanita yang kamu nak tackle tu lah kan. Ok melalui soalan-soalan ini anda boleh mengetahui bagaimana cara wanita itu lah kan so senang lah nak buat pemilihan secara telus gitu tanpa rasuah dari mana-mana pihak.. *Apalah yang aku mengarut nie*

Soalan-soalan ini boleh lah anda tanya dekat FB dia ke Myspace ke *if dia pakai Myspace lah* dekat Friendster ke kan *rasanya Friendster pun dah tak ramai bertandang dah kan?*

1. Apa harapan you apabila berkenalan dengan seorang lelaki yang you suka, untuk saja berkawan atau untuk future husband?
2. Bila you planning untuk berkahwin?
3. Bagaimana wedding yang you imagine kan, tahap artis ke, vip ke?
4. Adakah you ni anak mak? Atau seorang yang hanya mengikut kata ibu bapa dalam perihal perkahwinan?
5. Adakah you ni seorang yang boleh dikatakan sebagai seorang yang keibuan?
6. Adakah you seorang yang sukakan kanak-kanak? Berapa ramai anak yang you mahu miliki?
7. Apa yang you shopping setiap bulan?
8. Bagaimana cara your money management? Suka menyimpan duit, atau suka menabung, melabur?
9. Adakah you mempunyai hutang dengan mana-mana bank, finance company?
10. Apa yang you paling suka lakukan masa lapang?
11. You suka tidur tak, dan selalu bangun pukul berapa?
12. Pernah tak you jatuh cinta dengan 2 orang lelaki sekali gus?
13. Adakah you ni boleh dianggap sebagai seorang yang romantik? Suka dimanjakan? Suka berkepit setiap masa?
14. Adakah you mahu pasangan you seorang yang romantik? Jika dia tidak romantik macamana?
15. Adakah you ni seorang yang cepat kasihan pada lelaki?
16. Best vacation holiday yang pernah you pergi?
17. Adakah you ni seorang pembersih? Suka mengemas? Pakaian sentiasa berlipat dan barang ditempatnya?
18. Perkara yang you paling benci dalam diri lelaki?
19. Perkara yang you paling suka lelaki lakukan untuk you?
20. Lelaki yang sebagaimana yang boleh buat you rasa teruja?
21. Apakah satu hadiah yang paling you suka sekali pernah you terima?
22. You suka berkawan dengan ex-boyfriend tak?
23. You boleh terima tak kalau boyfriend you masih berkawan dengan ex-girlfriend dia?
24. Bila you sudah menjadi isteri, suami you nak keluar dengan kawan-kawan lelaki dia, you akan larang tak?
25. Bagaimana pula jika ada seorang wanita yang dalam kesusahan, perlukan bantuan suami you. Adakah you akan cemburu?
26. Seorang lelaki, sangat suka masakan ibunya, jadi apabila berkahwin, dia akan mengharapkan pasangannya pandai memasak sesedap ibunya, adakah you boleh lakukannya?
27. What is your favourite movie/songs suka menonton movie or going for a concert? Mungkin suka tengok teater? -
28. Suka jogging? Exercise? Swimming?
29. Apakah tabiat buruk you?
30. Very sure you tidak akan benarkan suami you kahwin lagi seorang, tetapi bagaimana jika dia dan girl tu sudah jatuh cinta kalau tak kahwin nanti berdosa. So apa solutions dia?

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...