/* */

Saturday, 25 June 2011

Gambar : Amoi Cinderella

Salam semua, Labi-Labi dah lama jugak menyelam dalam air sungai nie akibat daripada masalah Laptop yang bermasalah la senang cite!

Setelah bertungkus lumus untuk kerobek (read : check ) apa yang tak kena akhirnya laptop boleh juga guna kembali.. By the way to heaven,  Labi-Labi nak kongsi gambar dengan anda semua bagaimana make-up boleh menaikkan seri wajah dan meningkatkan keyakinan diri anda apa bila berhadapan dengan manusia yang lain..jom check this out!












Lelabi : ape perasaan korang apabila time malam bini korang muka macam nie tapi time siang make up sakan bagai nak rak tengok pun boleh tak cam.

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...