/* */

Saturday, 26 April 2014

Serius Baq Ang : Hobi Lelaki China Mengumpul Coli (3 Gambar)

Chen Qingzu , seorang pekerja kesihatan berusia 56 tahun dari wilayah Hainan China Selatan, mempunyai hobi yang sangat pelik - dia mengumpul coli . Hasil daripada 20 tahun aktiviti mengumpul itu, beliau telah memperolehi lebih 5,000 coli pelbagai warna, bentuk dan saiz. Chen kini telah bercita-cita bagai mencita ulam yang mendatang untuk memulakan sebuah muzium untuk memaparkan koleksi coli keseluruhan beliau.


Labi-Labi faham yang hangpa semua nie mesti nak kata hobi Chen sebagai fetish kan? Tapi, anda mungkin mahu mendengar versinya cerita: " Ia adalah tugas saya untuk mendidik orang ramai tentang kepentingan pemeriksaan kesihatan, tetapi kepentingan khas saya adalah sebagai seorang peguam bela untuk kesihatan wanita berkaitan dengan dada mereka dan ini adalah cara yang baik untuk pergi mengenainya, " katanya lah bukan kata Labi-Labi. "Ramai wanita memakai coli yang ketat atau lebih kecil saiz untuk menunjukkan saiz mereka ,akhirnya akan mendatangkan mudarat kepada dada." Tengok? Betapa concernnya Mr.Chen nie tentang dada wanita. Tapi ada tak wanita concern pada diri lelaki?


Pak Cik Chen berkata, kebanyakan coli beliau telah didermakan kepadanya oleh gadis-gadis kolej selepas melawat kampus mereka untuk bercakap tentang kesihatan payudara. Beliau memberitahu gadis-gadis mengenai kesedaran untuk memakai coli yang sesuai.  "Ramai kanak-kanak perempuan fikir saya adalah seorang Fetish coli ," kata beliau. Tetapi apabila beliau menjelaskan bahawa dia hanya cuba untuk menggalakkan baik -pemasangan coli , pelajar yakin dan menyerahkan orang-orang yang sakit - pemasangan mereka kepadanyaLihat di saaat ke 48


$15 - $50 MASUK BERDESUP KEDALAM PAYPAL [KLIK SINI]
Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...